Høstneglelakker 2013: Chanel Moiré Le Rouge

2

Chanel-Fall-2013-Moire-Le-Rouge-Chanel-Collection-1Jada, vi tar en pause i solslikking og liv utenfor huset og titter inn i fremtiden – det er på tide å planlegge høstlakkene snart vet dere. 😉

Som jeg sa tidligere er det et godt tips å holde øynene åpne for rosa og khaki i høst, og mens kolleksjonen Superstition tok seg av det khaki-grønne, venter det rosa på oss i Chanels Moiré -kolleksjon. Hvorfor de slipper to kolleksjoner vet jeg egentlig ikke, men pytt pytt.

Moiré heter forøvrig moaré på norsk, og er en viss type mønster som oppstår når to linjemønster legges over hverandre (inteferensmønster).

Chanel-Fall-2013-Moire-Le-Rouge-Chanel-Collection-6

Til venstre: «Rouge Moiré» til høyre: «Rose Moiré»

Jeg synes Rose Moiré virket delikat og sofistikert, en lakk som fremhever sommerbrune hender og som er nøytral nok til å både brukes på jobb og til pynt. Polish Police har noen fine swatches! (Og også sammenligninger med andre Chanel-lakker i rosatoner.)

Rouge Moiré blir for likt mye jeg har fra før synes jeg, og jeg har vel heller aldri vært noen stor fan av rød neglelakk (på meg selv!), så det er ikke noe jeg «må» ha.

Kolleksjonen har dessuten relansering av to lakker: «Gold Shimmer» (#179) og «Violette» (#73). Disse finnes det selvfølgelig flust av bilder av allerede, for den som har lyst til å Google. De selges for ganske stive priser på eBay, så det er nok flere som har siklet litt på en av disse og gleder seg til «nyslipp». 🙂

Chanel-Fall-2013-Moire-Le-Rouge-Chanel-Collection-7

Venstre: «Gold Shimmer», høyre: «Violette»

 

Lanseringen av denne kolleksjonen internasjonalt er i september.

(Denne posten er forhåndsskrevet på en soldag for senere autopublisering, og det kan hende at vær-rapporten i første setning ikke stemmer helt.. 😉 )

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Selv om det meste av dette var helt gresk for meg, har jeg altså lest innlegget ditt om neglelakk!
    Ikke mitt spesialområde vettu, men i år år har jeg orket å lakke både hender og tær – to ganger, slå den!

    Flott at lever litt utenfor også 🙂 Klem!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.