Festneglelakk 2013

1

November og desember er virkelig festsesong – for mange. Hvert år slippes det en drøss med såkalte «Holiday»-kolleksjoner fra de store makeup-merkene. Der er det mye bling og glamour!

Jeg tenkte å ta en kjapp gjennomgang av hvilke festneglelakker vi ser nå på tampen av året, fra noen av mine favorittmerker. 🙂

Chanel

Chanel Nuit Infinie (se hele kolleksjonen med omtale hos f.eks. Temptalia) gir oss den knallrøde Rouge Rubis (#677). Klassisk, sofistikert og vakker. Swatches kan du se hos Pointless Cafe.
chanel_2713803a

Dior

Diors festkolleksjon er kalt Golden Winter, og vi finner disse lekre flaskene:

gallery_big_Dior_Golden_Winter_Holiday_2013_Nail_Polishes

Gylden base med hvite perler kan kanskje være noe? Ellers er det fuksia, rød og dyp burgunder med skimmer som er de klassiske julefargene også her. 🙂 Se mer av kolleksjonen hos Temptalia.

I tillegg kommer Dior med Sparkling Powders, som rett og slett er glitter man kan ha på neglene. Skikkelig bling! (Les mer hos Chic Profile).

Dior-Sparkling-Gold-Black-Powder

Zoya

Zoya-lakkene har jo seilt opp som en av mine absolutte favoritter, forbi både OPI og China Glaze, de siste årene. Zenith-kolleksjonen er vinterlig vakker, og får tankene over på blåfrost, vinternetter og snøkrystaller.

zenith zoya-zenith-collection-2

The PolishAholic viser flotte swatches av denne kolleksjonen, og hvordan man kan bygge opp med de ulike fargene for å få lekre vintereffekter.

OPI

Hvis vi skal se på antall lakker så er det i alle fall OPI som stikker av med seieren – Mariah Carey-kolleksjonen har intet mindre enn 18 nye lakker! Deriblant 6 nye Liquid Sand-lakker, som har blitt så utrolig populære de siste par årene. Her finnes det garantert noe for enhver smak, enten man liker klassiske rødfarger, glitter og frostrim på neglene.

OPI-MariahCarey-Holiday-2013

Mange swatchebilder fra denne kolleksjonen finner du på The PolishAholic!

China Glaze

Med Happy Holiglaze kommer det enda mer glitter og bling gitt. Også her må jeg vise til fantastiske PolishAholic som har swatches i fleng. 🙂

china-glaze-holiday-2013-happy-holiglaze-collection-promo1

Deborah Lippmann

Hvem kunne vel ikke tenke seg et Big Bang Holiday 2013 Set fra Deborah Lippmann?

Deborah-Lippmann-Big-Bang-Holiday-2013-Set

12 mini-lakker i alle mulige farger gir god grunn til å eksperimentere litt. 🙂

Ja, det var en liten sniktitt på noen julekolleksjoner – og dette er jo bare neglelakkene. Det er i alle fall nok å velge i, og for egen del skal jeg se litt kritisk på det før jeg bestiller noen flere rødfarger i alle fall. (De har jeg visst ganske mange av..) Ellers vet jeg at Zoya Zenith-kolleksjonen er på vei hit, og kanskje et par andre småting også.. 😉

En god del av disse lakkene er allerede i salg, men siden jeg kjøper alt mitt på nett så ser jeg ikke så mye hva som er kommet rundt i butikkene. I løpet av november er alt dette sluppet internasjonalt (og dermed mulig å få tak i på eBay) i alle fall.

Håper dere ble inspirert til å tenke på festlige ting av alle disse flotte, glitrende lakkene!

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Mange lekre lakker, absolutt!

    Jeg har testet alle seks liquid sand-lakker fra Opi, og tror rett og slett jeg har flere nye favoritter!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.