Toppkommentatorer 2013! (Og litt bloggstatistikk)

8

Dette er egentlig den mest spennende «kåringen» jeg publiserer i løpet av et helt «bloggeår» synes jeg. 🙂

Jeg er jo så glad for at dere er innom og leser og kommenterer, og det føles bare rett og riktig å gi en liten hyllest til dere som er aktive på den fronten.

Bloggeåret 2013 har føltes litt merkelig for meg. I lange perioder har jeg kjent nærmest en uvilje mot å blogge, kanskje som en reaksjon på en del diskusjoner om «ME-blogger» jeg følte ble dratt litt ut på viddene. (Dere vet, når pasientene blir fremstilt som et «problem» fordi de skriver om sine erfaringer med helsevesenet og sånt.) Samtidig har engasjementet mitt for ME-saken vært like stor som alltid. Litt fjas, glam og neglelakk synes jeg hører med, mens andre kan oppfatte det som overflatisk og lite spennende. Jeg har tenkt en del på hvor bloggingen skal gå videre for min del, men ikke kommet til noen konklusjon enda.

Men nok om det, dere er ikke her for å lese en metabloggpost, så for å gjøre kort prosess – her er listen!

1. Helene

2. Rudolfine

3. melivetpaaslep

4. Vicky

5. Anna-Lena Grønland

Tusen, tusen takk til alle dere!! Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne hoppe gjennom skjermen og gi dere en skikkelig god og varm klem akkurat nå. <3 Det betyr så mye at dere har tatt dere tid til og brukt krefter på å skrive ned noen tanker til meg her inne, vit det. (Og jeg vet jeg har ikke vært noen god kommentator selv i år, jeg lover å skjerpe meg!)

Som en avrunding på oppsummeringen av bloggåret 2013 kan vi jo ta med litt tall også!

blogg2013

I følge Jetpack ble bloggen sett ca. 160.000 ganger i 2013.

Det ble publisert 276 poster.

Rekorden i antall visninger var 22. juli med 2.135 visninger. Den mest populære posten denne dagen var Siste nytt: Rituximab-behandlingen på TV2 Nyhetene i kveld..

De best besøkte postene i 2013 var:

«Vi tenner våre lykter når det mørkner» 6 538
Er noen du kjenner syke? Pass på hva du sier – og til hvem. 4 104
Siste nytt: Rituximab-behandlingen på TV2 Nyhetene i kveld. 2 263
Vårneglelakk: Chanel Spring 2013 ~ Printemps Précieux Collection 2 149
Mitt første meldekort! (Arbeidsavklaringspenger/AAP) #NAV 1 936
Å diskutere ME på nett 1 597

Den mest kommenterte posten var «Historien gjentar seg – nå i sør!»

Hele rapporten kan ses her. 

Det var oppsummeringen av 2013! 🙂 Jeg håper egentlig at bloggåret 2014 blir mer aktivt og mangfoldig fra min side, kanskje også i nye retninger..? Den som følger med får se!

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. WOW – nr 1 gjennom hele året – kjempestas, men liten bismak også – det betyr at jeg har brukt mange timer på data i sofaen… jaja – Vi håper på en bedre år på alle måter 🙂 Masse lykke til med videre blogging – jeg synes du skriver mye flott, både om ME og neglelakk, mat og ferie/dykking – synes det er moro å få innblikk i andres liv og tenke litt igjennom ulike temaer:) Hyggelig hvis jeg har bidratt litt 🙂

  • Tusen takk, Helene! 🙂 Da jeg skulle sjekke statistikken ante det meg at du kom til å havne høøøyt opp på lista, for jeg har sett deg her titt og ofte. 😉 Ikke noe galt i det, om du må hvile så har du i alle fall noe å underholde deg med den tiden da, tenker jeg. 🙂

   Men jeg ønsker deg selvfølgelig flere «oppedager» i året som kommer! <3

 2. Så gøy å være på lista di, selv om det var med det forrige kommentator-navnet (og mailen) min. Jammen godt du fant ut av hvorfor, slik at jeg kunne fortsette å kommentere her hos deg 😉

  Jeg syns du har en sånn fin blanding av ME og lakk, hverdag og glitter, her trives jeg!

  Hilsen tidligere Rudolfine.

 3. Det er morsomt å se seg tilbake 🙂 i bloggverdenen.
  Jeg synes du har en fin blanding 🙂
  Og takk for lenken, den er lest. 🙂
  Klem 🙂

 4. Bare hyggelig å komme på besøk 😉 Nå er det et nytt år og nye muligheter.
  Forstår godt at interesse for å blogge ble nedkjølt. Jeg var ikke med om det som du gikk gjennom, men ble trukket inn i prosesser som ikke var bra for min helse, da det tok for mye energi. Derfor har jeg blogget mindre ofte, og er mere på twitter. Man må tenke på seg selv også, og fokusere på det som gir energi, og å begrense det som taper en for krefter.

  Håper du får et bra år i 2014!

  • Det er noe med dette at man kan havne i prosesser som rett og slett går ut over helsa. Det kan holde hardt å «sitte på hendene» og ikke skulle uttale seg, når man synes det som blir sagt både er urettferdig og feil. Men noen ganger har hverken hode eller kropp godt av at man bruker energi på det.

   Jeg var nok mye mer «sinna-engasjert» og brukte mye mer krefter på å blogge om ting jeg synes var urettferdig og feil i ME-saken før. Men jeg brukte MYE krefter på det, og jeg havnet ofte i diskusjoner jeg egentlig ikke hadde energi til å være med på, og så synes jeg ikke at jeg kunne la være.

   Det var negativt for helsa mi!

   Derfor hender det at jeg ser kommentarer, artikler, tweets eller annet som jeg tenker at «dette burde noen ha kommentert!», men så innser jeg at om jeg skal gjøre det må jeg presse meg ut over det jeg egentlig har råd til på energibudsjettet. Så jeg slenger ut en post om neglelakk og glitter i stedet. 😀

   Men engasjementet er jo der fortsatt, og jeg håper at 2014 blir et bedre bloggeår enn det forrige. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.