Dagens detaljer: Lilla og gull på tur

8

20140110-161322.jpg

Noen ganger er jo det å skulle forlate huset også en god anledning til å finne frem et skjerf eller et antrekk man gjerne skulle ha brukt en stund. 🙂

Jeg hadde allerede en manikyr i lilla og gull på neglene jeg hadde sittet og lekt meg litt med, og fant ut at jeg skulle matche litt med klær og tilbehør.

20140110-161351.jpg

Her har jeg brukt Essies lilla Sable Collar og Diors gullfarge fra Diorific Golden Winter Jewel Manicure Duo. Litt frihåndsmaling og litt hjelp av runde sjablonger.

20140110-161446.jpg

Kamelfarget kåpe blir aldri feil, og med et stort, mykt skjerf i mørke lillafarger med matchende hansker ble det en fin kombinasjon.

20140110-161456.jpg

 

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Smashing lady!
  De neglene var lekre.
  Du er så flink til å sette sammen flotte antrekk, her er jeg fornøyd med å få på meg klær før jeg går ut 😉
  Til Minsta, derimot, øver vi på å sette sammen antrekk, på en 7årings vis. 🙂

  • Takk 😀

   Det er jo ikke hver dag jeg planlegger et antrekk, for å si det sånn. Om jeg skal på butikken så rusler jeg like gjerne ned i joggebuksa.

   Men jeg er så glad i farger, stoff, mønster… så det hender jeg ligger her og tenker ut antrekk jeg kan bruke. Og når det da stemmer, så stemmer det. 🙂

 2. Så stilig og elegant!! Du er så flink med både klær og neglelakk! 🙂
  Er sjøl også litt opptatt av sånt – i alle fall innimellom -.

  • Det varierer! Heldigvis har jeg aldri vært av dem som er mest plaget av akkurat lukter, jeg er mer plaget av lyd og lys. Kun når jeg var på det aller sykeste (akuttfasen) ble jeg ekstremt overfølsom for lukter.

   Ellers så lufter jeg godt når jeg holder på, og om det er en dårlig/dag periode hvor jeg kjenner at jeg reagerer på lukter så må jeg jo bare rett og slett vente.

   (Hint: Har et lite bildelager fra manikyrer gjort på «gode dager» liggende. ;-))

 3. Det der var bare så lekkert sammen 🙂 Du skal få være min stilkonsulent når jeg engang blir frisk og skal ut av lettvintklærne og ut i verden igjen 🙂 Flott farge og stilsans har du virkelig 🙂 Blir inspirert av deg 🙂

  • Hahaha, takk for det! 😀 Jeg vet ikke om jeg er like flink til å velge ut ting til andre, men du vet – når man synes det er morsomt så får man det vel litt lettere til også?

   Hyggelig å høre at du blir inspirert! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.