Registrert på Bloggery

4

Jada, jeg prøver jo å følge med på det som skjer av bloggrelaterte ting, selv om det så klart er noen temaer jeg er mer interessert i enn  andre.

Jeg fikk en e-post om en bloggportal jeg ikke hadde testet før: Bloggery.com

Bloggery er en portal som skal gjøre norske bloggere synlige. Her kan du profilere bloggen din. Bloggery ønsker å synliggjøre, samt være en trafikkdriver til gode norske blogger.

De omtaler det som en «brukergenerert nettavis», og det fikk meg jo selvfølgelig til å tenke på Sonitus, som jeg var en del av før. (Og som nå forøvrig har gjenoppstått som Sonitus Alfa).

Men altså – har dere testet Bloggery? Noen erfaringer?

Det var litt vanskelig for meg å velge én kategori da – jeg skriver jo om så mye forskjellig. 😉

Ta inn hele skjermen 17.01.2014 112120.bmp

 

Kanskje målet mitt for bloggeåret 2014 skal være å havne på en slik toppliste? 😀 Dét hadde vært noe!

Share.

About Author

4 kommentarer

  • Det er jo det da! 🙂 Kommer Bloggery til å være en side jeg sjekker i løpet av dagen? Kanskje det. Det er alltid hyggelig å oppdage nye, gode blogger. Det er så mange som ikke havner på noen topplister, men som likevel skriver kjempegodt eller kanskje har et tema som passer akkurat meg. Hvem vet. 🙂

 1. Jeg må selvsagt sjekke ut stedet, men er stygt redd for at det bare er nok et sted å registrere seg som gir liten trafikk.

  Sonitus liker jeg. Der finner jeg blogger jeg ikke har funnet andre steder, og som har noe fornuftig å si.

  Synes ofte at de samme bloggene går igjen mange steder og det er kjedelig. Det beste ville vært om de små, gode ble løftet frem på slike steder og ikke bare de som er supergode på markedsføring og som allerede har en svær følgergjeng.

  Jeg liker slike bloggposter veldig godt, takk!

  • Jeg vet ikke om det kommer til å ha noen betydning for trafikken egentlig, men jeg må jo bare sjekke ut nye ting likevel. 🙂

   Det er artig å finne nye, gode blogger, det er sant. Selv om favorittene aldri blir strøket av lista. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.