Dagens trygdeoutfit

21

Denne tittelen har jeg fått låne av en bloggvenninne som hadde en serie med «Dagens trygdeoutfit» for en stund tilbake. 🙂 (Takk Lothiane!)

Siden det ikke akkurat skjer så mye i dag, så ble det et inneantrekk. (Igjen.)

Vi som bare «slasker» rundt her og bruker opp skattepengene til hederlige folk vettu.

I dag har jeg vært skikkelig sprelsk, og valgt en lang genser i stedet for den vanlige komboen hettejakke + joggebukse.

20140120-122956.jpg

Speilet i gangen er det eneste stedet i leiligheten det egentlig går an å ta selfies i helportrett, men det er jo så dårlig lys der. Må kanskje spørre mannen om han kan være litt handy og gjøre denne leiligheten mer bloggevennlig, få på plass noen fotolamper og en fin bakgrunn kanskje.

Som dere ser har jeg til og med glitrende sølvtråder i genseren! Jeg har med andre ord stasa meg opp litt i dag.

20140120-123005.jpg

Den deilige joggebuksa er myk, men har dessverre fått både knær og nupper. Det er kanskje på tide å oppdatere joggebukse-garderoben litt? Hvis det er noen klesmerker som har lyst til å sponse bloggen med nye joggebukser så sier jeg ikke nei takk til det. 😉

For å komplettere det grå temaet legger jeg ved et bilde i gråtoner av neglelakken også.

20140120-123016.jpg

Hvis man ser bort i fra at jeg ikke orket å gjøre så mye «clean-up» så var jo dette et morsomt påfunn, synes jeg selv da. Det er først brukt hvit lakk (Zoya «Purity»), et lag med perlemorskimrende Chanel-lakk («Pearl Drop») og så er det stemplet med sort Konad-lakk oppå.

Sånn. Det var vel en passe uinteressant start på uka. 😉 Jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake ved en senere anledning. Håper jeg.

Dette innlegget er virkelig helt usminka og #bakfasaden.

Ha en riktig fin uke! 🙂

Share.

About Author

21 kommentarer

 1. Fantastisk herlig innlegg!
  «Det glamorøse livet som trygdemottaker».

  Her har jeg på meg den mest komfortable dongeribuksa, som nesten er som joggebukse å regne, og en genser «rett fra skapet». Nydusjet er jeg også, wohoo! 🙂

 2. Haha, dette fikk meg til å le 😀

  Selv følger jeg den hippeste trenden for tiden, å vaske håret med noen måneders mellomrom. Håret ser supert ut da jeg ikke sliter det ut med produkter og kjemming og så får det et naturlig volum av flokene. Huden har også godt av å ikke bli vasket for mye, så det passer jeg på og nøyer meg med en dusj ca en gang i uken.
  Om dagen velger jeg lounge-stilen med pyjamas og raggsokker med en lekker morgenkåpe. Det er jeg så fornøyd med at jeg velger sammen outfit for flere dager på rad. Og så får jeg vel skryte litt av at MINE negler har ekte og autentiske render med skitt.

  😛

  • Ja du, jeg leste nylig en artikkel om at det faktisk ikke er SUNT å vaske håret så ofte! Så du er fryktelig foran i trendene her altså. 😉

   Dessuten må vi jo kunne si at du er ganske miljøvennlig også, som sparer på varmtvannet.

   Lounge forbinder jeg med noe hipt, så konklusjonen må være at du både er trendy, moteriktig og miljøvennlig! 😀 <3

 3. tommel opp!
  Her går det i ulltrøye, stillongs, og -sokker. Varmer godt, i tillegg til at det ikke lukter så mye – når det begynner å bli noen dager siden sist kroppen ble dusjet 😛

 4. Å godt å lese og se at vi kan ha litt selvironi og litt bakfasaden bilder. Ikke hver dag man føler for å pynte seg. Godt m litt slappav tøy. Vakker er du uansett <3

 5. Hei & hopp 🙂
  Vært ute på luftetur i dag ( etter ei «svimmel» uke innendørs…)
  Sitter derfor fortsatt «oppstrammet» & fin i jeans (!) vel og merke med generøs stretch ! Gjør liksom litt med hele attityden, også mentalt… (etter ei uke i type slaskete og godt brukt joggebukse. m knær, ja 😉 …Ha en fortsatt glamorøs aften 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.