Dagens detaljer: Vinterblå // Today’s Details: Winter Blue

2

20140124-111732.jpg

Selv om listen min med moteblogger begynner å fylles opp av vårnyheter, er vi jo fortsatt inne i vintermånedene, og jeg er nok ikke helt ferdig med vinterfargene enda.

I dag har jeg tatt frem en nydelig vinterkolleksjon fra Zoya som kom i høst. Kolleksjonen heter Zenith, og har vinterlige farger i sølv, grått, blått og lilla. Bildet på toppen viser detaljer fra lakken Dream.

Even if my list of fashionblogs are filled with news for spring, we are still in the winter months, and I’m not completely done with the winter colours yet. Today I had a closer look at the lovely winter collection Zenith from Zoya, with colours in silver, grey, blue and purple. The picture at the top of the post shows details from the polish Dream. 

20140124-112003.jpg

Jeg valgte å teste de grå og blå tonene til mitt vintertema, og siden jeg er så dedikert var jeg ute og lekte litt med dem i snøen også, noe som var griiiisekaldt. 😉 (Men så må man jo lide for skjønnheten osv.)

20140124-114120.jpg

20140124-111806.jpg

Øverst har jeg lagt den lyse sølvlakken Seraphina. Denne er ganske gjennomsiktig, så jeg brukte 3 lag. Men den er lett å påføre og har kort tørketid. Det er en ganske nøytral sølvfarge som har mer skimmer enn glitter vil jeg si, og passer derfor til det meste.

For my winter theme I chose to test the grey and blue toned polishes of the collection, and because of my dedication I even took the polishes out in the snow to play around a little – which was horribly cold!! (Well, you have to suffer a little for beauty.. 😉 )

As you can see I did a skittles manicure to try out several polishes in one go. On top you see the light silvery polish Seraphina. It is quite sheer, and I used three coats. But it is easy to apply, and dries quickly. It’s quite a neutral silver color, with more shimmer than glitter, I would say. It would go with almost anything. 

På den neste neglen har jeg lagt Mosheen over en hvit lakk (Zoya Purity). Mosheen er en spennende lakk!

20140124-111818.jpg

I flasken (bildet til høyre) er lakken klar isblå med masse glitterprikker og -staver.  Jeg synes den er for gjennomsiktig til å ha bare den på neglene, men den er jo flott å ha over andre lakker. Da jeg la den over hvit lakk ble det et fint fargespill som dere kan se på bildet til venstre. Jeg fikk selvfølgelig lyst til å prøve den over andre lakker også, kanskje lyseblå? Eller sølv? ThePolishaholic har swatchet den over andre lakker i kolleksjonen, ta en titt! 🙂

For the next nail I did Mosheen over a white polish (Zoya Purity). Mosheen is an exciting polish! In the bottle (right picture) it’s clear ice-blue with lots of glitterdots and sticks. I think it’s a bit to sheer to wear on the nails alone, but it’s lovely to layer it over other polishes. When I did it over a white polish I got a nice color play, as you can see on the left picture. Of course I want to try it over other colours as well, maybe light blue? Or silver? ThePolishaholic swatched it over other polishes of the collection, have a look! 🙂

Den knallblå med glitter er Dream, som dere så på bildet øverst i posten. Denne er bare herlig, «himmelblå med stjerner», tenkte jeg da jeg så den.  Glitteret har nesten en holografisk effekt. Jeg brukte tre tynne lag på denne for å få den helt dekkende.

Og på lillefingeren har jeg Cassedy. Dette er en mørk, grå, metallisk lakk med skimmer, og i riktig lys er det akkurat som om den har en grønntone i seg også. Som en mørk råk på islagt vann.  God dekkevne på to lag, veldig lett å legge.

The deep blue with glitter is Dream, as you saw on the top picture of this post. This is just marvellous, «as a dark, blue sky with stars», were my first thoughts of this polish. The glitter has almost a holopgraphic effect. I used three thin coats with this, to make it opaque. 

And on my pinky finger I wear Cassedy. This is a dark grey metallic polish with shimmer, and in the right lighting it’s almost as if it has a tone of green as well. Like a dark hole in the ice on a frozen lake. Good coverage in two coats, very easy to apply. 

20140124-112012.jpg

Jeg har enda ikke fått prøvd de lilla lakkene fra denne kolleksjonen, men de ser veldig lovende ut og jeg gleder meg til å prøve dem!

Det vinterblå og isblå temaet inspirerte meg til å ta en titt i skapet, men jeg har faktisk veldig lite lyseblå klær. Bortsett fra lyseblå jobbskjorter da, men det er jo ikke så veldig spennende.

Derfor har jeg heller funnet frem noen inspirasjonsbilder fra Zara!

I haven’t tried the purple polishes from this collection yet, but they look very promising and I look forward to trying them! This wintery blue and ice blue theme inspired me to take a look in my closet, but actually I own very little light blue clothes. Except light blue work shirts, but that’s not so exciting. I found some inspiration pictures from Zara instead! (All the products are from Zara’s spring collection.)

Lyseblå lærjakke her, knallblå kjole her, skjerf med blå blomster her, lyseblå citybag her.

Alle disse produktene er funnet online fra Zaras vårkolleksjon.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Åååå, fantastiske blå farger, jeg elsker blå neglelakk!
    Greit nok at det er vinterkolleksjon, men for meg er det der helårsfarger.

    Her sitter jeg med nagle negler, og innser at de mååå få litt blått på seg!

    • Du må få kjøpt deg Dream altså, den er HELT nydelig. <3

      Og jeg er veldig enig med deg, selv om denne kolleksjonen ble sluppet til høst/vinter så er det så absolutt helårsfarger. Ser jo at det kommer mye blått (også knallblått!) utover våren og sommeren også, så det er nok en farge å satse på. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.