Vårneglelakk 2014: Essie «Resort Fling» og «Hide & Go Chic»

2

Essie er et merke som ofte har veldig flotte kolleksjoner synes jeg, og spesielt vårfargene har gledet meg de siste årene.

Jeg var derfor spent på hvilke farger som ville komme, og er definitivt ikke skuffet!

Essie kommer gjerne med to kolleksjoner i løpet av våren: En «Resort»-kolleksjon (sikkert for alle de som kan rømme vekk til varmere strøk i vinter – bah), og hoved-vårkolleksjonen. Jeg har tatt med bilder av begge kolleksjonene her.

Essie «Resort Fling» – Spring 2014

Essie Resort Fling 2014 2

Fire nydelige farger i fersken (Resort Fling #860), mørkeblå (Under The Twilight #859), lys blå (Find Me An Oasis #857) og beige (Cocktails & Coconuts #858).

Jeg må innrømme at jeg synes spesielt den lyseblå fargen er helt skjønn. 🙂 Jeg har sett mye slike «babyblå» farger rundt omkring på mote- og neglelakkblogger i det siste, så det er nok en farge å holde øye med utover våren.

«Of Life And Laquer» har noen fine swatches av kolleksjonen, men er visst ikke helt fornøyd med dekkevnen. beautygeeks sier noe av det samme, og har fine bilder som sammenligner med andre lakker også. (Ekstra pluss for å prøve ut Perlé som overlakk!)

Så vidt jeg har skjønt kommer denne kolleksjonen nå i februar.

Essie «Hide & Go Chic»

Hovedkolleksjonen til Essie i vår handler selvfølgelig også om lyse pasteller.

Essie Hide and Go Chic Spring 2014

Essie Hide Go Chic Spring 2014

Denne kolleksjonen lanseres internasjonalt i mars.

Essie kan du kjøpe for eksempel på VITA.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Herlig!
    Februar i dag, jeg sitter inne og kjenner varmen fra peisen, og drømmer meg vekk med slike fine, lyse, herlige farger. Det var flere der jeg kan tenke meg, ja.

    • Mmm…ja, de er lekre! Har bestilt meg fra resort-kolleksjonen, det finnes mini-sett av dem hvis du søker på eBay. Det kan jo være greit hvis man ikke bruker så mye neglelakk, eller bare vil prøve før man eventuelt kjøper full størrelse av lakken.

      Tror nok jeg kommer til å fokusere MYE på vårfarger fremover, da går februar så mye raskere! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.