Morsdag? Give Away!

19

I anledning morsdagen vil jeg gjerne få lov til å sende en av mine lesere en liten gave. 🙂

Som neglelakkblogger (blant annet, er vel ikke uten grunn at jeg kalles «nerdeglambloggeren»), vil jeg jo gjerne spre det glade budskap om hvor morsomt det er å leke med lakk og farger, og hvor enkelt det faktisk er å få fine negler.

En av de beste tipsene mine er å alltid bruke en god overlakk! (Ja, du skal selvfølgelig også bruke underlakk.)

Men en god overlakk gjør at lakken din tørker fortere, holdere seg blank og pen lengre, gir styrke til manikyren slik at negler ikke brekker eller sprekker så lett og beskytter selvfølgelig lakken slik at du ikke trenger være redd for slitasje og avskalling etter bare få dager.

Et av mine anbefalte produkter, som jeg selv har testet ut i laaaang tid, er overlakken Essie Good To Go. Jeg er ikke sponset av Essie på noe som helst vis, dette er rett og slett en overlakk jeg har kjøpt selv – og blitt så begeistret for at jeg har kjøpt flere slik at jeg kan gi bort en!

Nail_Care_Good_To_Go_Top_Coat_Pack

Les mer på essie.com

Selv om dette er en morsdags-give away trenger du ikke nødvendigvis å være mamma for å melde deg på altså. 😉

For å delta i trekningen:

– Lik gjerne bloggens Facebook-side hvis du ikke har gjort det fra før. (Ikke et krav, men hyggelig om dere gjør det.)

– Legg igjen en kommentar på denne bloggposten om at du vil være med i trekningen. (Husk en gyldig e-postadresse jeg kan kontakte deg på når du fyller ut kommentarskjemaet!)

– Alle kommentarer som kommer inn før tirsdag 11. februar kl. 20.00 er med i trekningen, og vinneren blir kontaktet på e-post og resultatet publisert i bloggen. Jeg bruker random.org til å trekke et tilfeldig nummer, og hvis det er nummeret på din kommentar – hurra!

😀

Det skulle vel være greit?

Share.

About Author

19 kommentarer

 1. Overlakk er ikkje aktuelt på fingrane her, men fernissering er det ein del av. Er ikkje det nokolunde det same?
  Men kjekt initiativ du tar!

  Lukke til til alle som melder seg på!
  Eg berre heiar, som på OL på skjermen akkurat no.

 2. Absolutt en av de beste overlakkene!

  PS. Deltar ikke i konkurransen, da jeg har så mange selv, bedre at noen som trenger får sjansen 🙂

  • Den hang seg nok ikke opp, Trønderpia. 🙂 Det er en funksjon jeg har satt på slik at jeg må godkjenne manuelt første gangen noen legger igjen en kommentar her. Det er bare for å stoppe spam og slikt. 🙂
   (Det kan også hende at du har lagt igjen kommentar her før, men med en annen e-postadresse eller fra en annen maskin/enhet, det samme gjelder da.)

 3. Så snilt av deg!

  Jeg liker godt Essie Good To Go, og er nesten tom for akkurat den nå. Da hadde det jo passet fint å vinne en ny 🙂

  Ha en super morsdag!

 4. Hei 🙂 Jeg vil gjerne være med om det ikke er forseint 🙂 Jeg har blitt inspirert av facebooksida de til å begynne med neglelakk! Noe jeg aldri har brukt enda jeg er langt oppe i førti åra 🙂
  *kremt* Til jul kjøpte jeg min første pakke med minineglelakk fra Opi. Nokså nooby enda, men gøy! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.