Dagens detaljer: Dus og Naturel // Today’s Details: Soft and Naturel

2

20140208-195127.jpg

I dag vil jeg vise dere et glimt fra noen av de duse, naturlige fargetonene som våren bringer med seg. 🙂

Pudder, sarte blomsterblader og myke pastelltoner… En god start er dagens lakk, som er fargen Rue fra Zoyas Naturel-kolleksjon. En lekker og delikat kremlakk som er lett å påføre, dekker godt på to lag og passer til alt. 

20140208-195146.jpg

20140208-195159.jpg

20140208-221317.jpg

Produktbilde fra Zoya på Pinterest / Product image via Zoya on Pinterest

Today I want to show you a glimpse of some of the soft, natural colour tones this spring brings with it. 🙂 Powder, delicate flower petals and soft tones of pastel… A good start is the nail polish choice of the day, the colour Rue from Zoya’s Naturel– collection. A delicate créme-polish that’s easy to apply, gives great coverage with two coats and goes with everything. 

20140208-195217.jpg

dior eye shadow 743 coquetteJeg brukte denne lakken til en lys bluse fra H&M og et stort halssmykke fra Zara (i butikk nå). Til dette tok jeg frem en av mine yndlingspaletter fra Dior: #743 Coquette fra vårkolleksjonen 2010

I wore this polish with a soft coloured blouse from H&M and a statement necklace from Zara (in stores now). For my makeup I got out one of my favourite palettes from Dior; #743 Coquette from the spring collection of 2010

20140208-195231.jpg

På fredag fikk jeg uventet beskjed om at det var blomster på vei til meg, og når det ville passe med levering? Veldig hyggelig, og en skjønn bukett med tulipaner i mine yndlingsfarger – fra samme venninne som har kjøpt denne flotte Iittala-vasen til meg tidligere. <3

On Friday I got an unexpected call from a florist asking when I would be available for a delivery. A very nice surprise, and a lovely bouquet of tulips in my favourite colours – from the same friend who bought me this great Iittalla-vase on a previous occasion. <3

20140208-195248.jpg

20140208-195311.jpg

Hva bedre enn å avrunde en slik hyggelig post med et minne fra en barnebursdag? 🙂 Gaveinnpakning er jo alltid morsomt, og dette tårnet med ekstremt fristende cupcakes (lilla! med glitter!) falt i smak hos både liten og stor.

What could be better than to round of such a nice post with a memory from a child’s birthday party? 🙂 Gift wrapping is always fun, and this display of extremely tempting cupcakes (purple!! with glitter!!) was welcomed by both the children and the adults.

PS: If you want to read only what I write about nailpolish, follow this RSS feed: http://www.serendipitycat.no/?feed=rss2&cat=134  (Don’t have a RSS reader? I recommend Feedly, works great. I use it on my computer, iPhone and iPad!)

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.