Søndagssol på tærne

1

Tenkte bare å stikke innom og si «hei hei» og håper at dere har hatt en bra helg. 🙂

Jeg har faktisk hatt en helt strålende helg, og det kommer kanskje noen fargeglimt i løpet av de nærmeste dagene. (Litt mange bilder, er ganske ivrig etter å dokumentere vettu. 😉 )

Sender en liten billedhilsen fra St. Hanshaugen i dag – kjempeflott vær og da strømmer folk til parken. Godt å få lufta tærne litt.

20140601-204521-74721342.jpg

 

Har selvfølgelig lilla lakk på tærne – Zoya Miranda heter den. 🙂

Jeg er ikke noe utpreget parkmenneske egentlig, tror jeg i så fall må finne «pensjonistkroken» i parken der det ikke er skravlende folk, musikk (ja, opptil flere med høyttalere med seg), os fra engangsgriller, glade (men akk så høylydte) barn som leker og byens trafikkstøy i bakgrunnen. Men det var koselig en liten stund da. 🙂 Og jeg vil jo så gjerne være ute i det grønne – kjenne gresset under bena, høre susing i trærne, fugler som kvitrer og kjenne solen varme kroppen. (Drømmen om egen, skjermet hage blir stadig større med andre ord.)

Siden vi nå har lagt mai bak oss og er inne i den fine sommermåneden juni, så tenkte jeg å sende en liten hyllest til dere som har vært mest aktive på å kommentere her i måneden som gikk:

1. Helene

2. TanteLappe

3. Anira

4. bambi

6. Ingeniørfruen

Tusen hjertelig takk til dere og alle de andre som følger og kommenterer på Facebook, Instagram og Twitter. <3

Håper dere får en skikkelig GOD start på en ny uke nå!
☮ & ♥

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.