Dagens detaljer: Radiant Orchid

6

Årets farge er i følge Pantone den lekre lillafargen Radiant Orchid. 

20140605-154559-56759821.jpgSiden jeg er selveste lilladronningen (i følge enkelte), var det derfor bare et spørsmål om tid før jeg måtte lage et «Dagens detaljer»-innlegg med denne fargen som hovedtema. 🙂

Anledningen kom i strålende sommervær i hovedstaden, og en utrolig hyggelig bursdagsfeiring med noen av de flotteste damene som finnes. (Sånn helt objektivt så klart.)

Jeg hadde funnet meg en knallfin lilla kjole fra Ralph Lauren, som hadde hengt og ventet på en spesiell anledning. Tungt og fint, glinsende stoff med en lekker knytedetalj i fronten som er flatterende for oss som ikke har helt flat mage.

20140605-154600-56760777.jpg

Vanskelig å fange fargen på denne kjolen med mobilkameraet gitt, men den er ikke så blålilla som på bildene over. Neste bilde viser den mer i sitt «rette element» – en deilig sommerdag på bryggekanten på Tjuvholmen.

20140605-154558-56758795.jpg

Jeg hadde en matchende manikyr i hvitt og lilla. Nå er jeg svært lite glad i å leke med hvite neglelakker, og med lilla kant i tillegg kom jeg opp i problemer med overlakken som dro fargen utover. *sukk* Jaja. Jeg tar den med likevel. Den hvite lakken heter «Purity» og den lilla «Mira», begge fra Zoya.

20140605-154603-56763142.jpg

 

Litt flere detaljer må jeg vise dere. En av mine gode venninner hadde inside-informasjon om kjoleplanen og hadde vært ute og handlet matchende blomst til meg! 😀 Så omtenksomt og lekkert! 20140605-154601-56761937.jpg

 

Jeg hadde litt matchende bling til ørene også, og min kjære diamant som var morgengaven fra mannen min. Tenk at denne måneden er det 4 år siden vi giftet oss! <3

Jeg ønsker meg flere plagg i fargen radiant orchid jeg altså! 😀 Kanskje en lekker sommerkjole eller noe?

Ser at jeg egentlig skulle hatt en lakk med litt med rødlilla skjær. Meget mulig at jeg har noe på vei til meg her.. 😉 Visste dere forresten at neglelakkfans har stemt frem Zoyas Perrie som den beste «radiant orchid»-lakken? Les mer her.

zoya_nail_polsih_perrie_radiantorchid_alllacqueredup_thumb[2]

Det var selvfølgelig DEN jeg skulle ha hatt! 😀 Men selv ikke jeg har alle lilla lakker som fins, selv om ondsinnede rykter hevder det motsatte. 😉

Er du glad i lilla? Hva synes du om fargen radiant orchid?

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Lilla er en av mine favorittfarger. Det var nydelig farge på kjolen din og du så veldig fin ut i den. Flott med det lilla tilbehøret også.

  2. Har fått mer og mer dilla på lilla jeg også – den var jo bare nyyyydelig! Og for ikke å snakke om deg i den kjolen! Lekkert! Du er flott altså!! Håper du koste deg <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.