Et rop om hjelp?

0

Min gode nettvenn Kristine delte dette bildet på Facebook i dag. Bildet ble funnet på døren til en psykolog. Jeg synes det var så bra at jeg bare må ta vare på det og dele det med flere. (Bildet er funnet her)
et rop om hjelpEllers har jeg som dere sikkert har merket fullstendig bloggtørke om dagen. Sommeren bruker ofte å være sånn, det er færre som leser blogger, det er færre som skriver noe særlig og for det meste går det i bilder på Instagram og Facebook innimellom.

Tenker at det er helg riktig å prioritere det som finnes av krefter på andre ting enn å ligge på sofaen med laptopen i sommervarmen, og priser meg lykkelig for at jeg har hatt krefter til å gjøre andre ting enn nettopp det i det siste.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.