Et tilbakeblikk på oktober

1

God morgen kjære blogglesere. 🙂

Jeg bruker jo å ta et tilbakeblikk på måneden som har gått og gi en liten hyllest til kommentatorene på bloggen. Så er jeg litt sent ute med dette denne gangen, men jeg setter ikke mindre pris på dere av den grunn.

Photo 19.10.14, 12.22.05

Her er listen over topp fem kommentatorer på bloggen i oktober 2014:

1. Athene Bjerke

2. Sigrid

3. gazpacho

4. Inger

6. Kirsti

Tusen takk til dere, og også til alle dere som deler poster og kommenterer på Facebook og Twitter.

En gammel post som ble hentet frem og delt masse på Twitter i oktober var: Er noen du kjenner syke? Pass på hva du sier – og til hvem. Veldig hyggelig at gamle poster får nytt liv synes jeg.

Posten som fikk flest «likes» (og ble delt mest) var *Bortenfor sliten*.

Photo 19.10.14, 12.21.39

Jeg er egentlig ikke så opptatt av å bruke mye tid på å lese statistikksidene til bloggen, men noen ganger er det interessant å se på hva folk har søkt etter, og den siste måneden har det vært noen gjengangere:

Ja, det var i hvertfall de mest brukte søkeordene tror jeg.
Og med det runder jeg av denne posten og ønsker dere en riktig fin november-måned! <3

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.