Dagens detaljer: Festnegler

0

Det begynner å bli en stund siden jul nå – en måned siden julaften for å være mer presis, men tiden vet du. Den flyr avgårde og i julen gikk all tid med til familieaktiviteter, og blogging av neglene ble det dessverre ikke tid til. 

Det betyr jo ikke at jeg lot julens antrekk være uten matchende negler. 😉

Til en mørk blå kjole med sølvfarget tilbehør og diamantsmykker ønsket jeg en manikyr som både var enkel, men samtidig feststemt. Litt glitter sørger for det, og jeg valgte ut to lakker fra samlingen – Deborah Lippmanns «Lady sings the blues» og Essies «Beyond cozy».

IMG_8608.JPG

Jeg valgte den blå Lady sings the blues fordi den med sin mørkeblå base og glitterflekker i sølv og blåtoner ville gi en fin dybde i manikyren jeg hadde tenkt meg, og gjøre den litt mer spennende. (Du kan se fine swatches av denne lakken hos Temptalia.)

Essies Beyond cozy er fra deres vinterkolleksjon i 2012 og er en veldig spennende lakk. Den har svært finkornet glitter i både sølv og gull, og flere har kommentert at lakken gir en «antikk» følelse. «Old Hollywood Glam» er også et begrep jeg ville brukt om denne. Den er altså ikke en ren sølvlakk, og som dere ser på bildene mine så vil ulikt lys gi ulik fargetone – noen ganger brekker den mot sølv, andre ganger mot en dus, antikk gullfarge.

Og slik ble resultatet:

IMG_8626.JPG

Dere kan tro det tok meg lang tid å lage alle disse strekene! 😮

Neida, her har jeg selvfølgelig benyttet en mal, rettere sagt et vinyl-klistremerke som jeg har lagt over. Disse heter Quatrefoil og jeg har kjøpt dem fra Vinyl QuickiesSlike vinylmaler er veldig enkle å jobbe med, og det blir definitivt ikke siste gangen jeg bruker slike mønster.

IMG_8621.JPG

Fordi jeg brukte en mørkeblå lakk med glitter i, ser resultatet litt mer «uryddig» ut enn om jeg hadde valgt en ensfarget mørkeblå lakk.

Jeg likte likevel fargespillet og dybden i det endelige resultatet, og angrer bare på at jeg ikke fikk tatt flere bilder i forskjellig lys.

Med Essies overlakk «Good to Go» varte denne manikyren i over en uke uten så mye som et hakk eller avskalling, og det er jeg veldig fornøyd med.

Håper dere likte denne sniktitten på mine festnegler også, og kanskje dere ble inspirert til å prøve slike vinylmaler selv? 🙂

Bildet under viser den mørkeblå kjolen jeg hadde på meg (fra H&M) – og meg i sofaen på vår første julefeiring.

IMG_9344.JPG

De årene bonusbarnet ikke er her på selve julaften arrangerer vi nemlig julefeiring med henne noen dager i forveien – så det blir akkurat som å ha to julaften-feiringer disse årene. 🙂 Det er selvfølgelig gøy! (Og litt ekstra hekstisk hehe.)

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.