Vårneglelakk 2015: Dior ~ Kingdom of Colors

1

Dior Kingdom of Colors_PR info

❦ Vi nærmer oss raskt mars og den første vårmåneden! ❦

Jeg har egentlig ikke ord for hvor godt det skal bli, etter den tøffeste høsten og vinteren jeg kan huske å ha hatt. Forhåpentligvis blir alt litt bedre når vinteren brytes over i vårens fornyelse.

Vanligvis ville jeg allerede ha blogget om alle de nye vårkolleksjonene på neglelakkfronten, og det gjør helt vondt i hjertet til en neglelakknerd som meg å ikke ha klart å gjøre det. Men, man må bare ta det som kommer, og går det ikke så går det ikke.

Her vil jeg likevel legge ut noen bilder fra Diors nye vårkolleksjon Kingdom of Colors, forhåpentligvis til inspirasjon og glede for dere som leser.

Denne kolleksjonen inneholder så mange fine vårprodukter, blant annet disse to øyenskyggepalettene:

 Dior Kingdom of Colors House of Greens  Dior Kingdom of Colors House of Pinks
5 COULEURS KINGDOM OF COLORS
#466 House of Greens
5 COULEURS KINGDOM OF COLORS
#856 House of Pinks

Jeg kunne  gjerne ha tenkt meg den grønne paletten! Veldig spennende fargevalg, og så absolutt vårlig.

Det er noen lekre lipglosser som godt kunne manifestert seg i sminkepungen….Nå vet jeg at matte lepper er en trend i vår, men det trengs litt gloss for å friske opp mine vintertørre lepper nå altså!

Dior-Kingdom-Of-Colors-Makeup-Collection-for-Spring-2015-lip-products

#004 Tiara ~ #154 Fastes ~ #584 Dynasty ~ #423 Beige Highness ~ #624 Mylord

Tenk at de har en gloss som heter Tiara. 😉 ♕

Det som likevel interesserer meg mest er selvfølgelig neglelakkene! 

Dior Kingdom of Colors Nail Polish Spring 2015

#001 Top Coat Eclosion Blossom ~ #244 Majesty ~ #294 Lady ~ #660 Glory

Dior er jo kjent for å ha både en fantastisk børste og god pigmentering, så her trår man neppe feil. Kolleksjonen består av tre kremlakker og en blomstrende overlakk. 🙂

Jeg var så heldig at min kjære mann trasket rundt i NY for å finne noen av disse til meg – dessverre blir jo kolleksjonene revet ut av hyllene allerede før januar er ferdig – men jeg fikk både Lady og Top Coat Eclosion. (Snille mannen! 😀 )

Lady er virkelig favorittlakken min i denne kolleksjonen. Den duse rosafargen brekker mer mot beige enn det ser ut til på bildet over her, og lakken er godt pigmentert, lett å legge og en klassisk, vakker og sofistikert vårfarge.

Majesty er mer aprikosfarget, og jeg skulle så gjerne ha hatt denne i samlingen også! Jeg har fargekomboen aprikos og grått i hodet av en eller annen grunn, det kunne ha vært artig å sette sammen et antrekk med det. Men, her var jeg for sent ute.

Glory er den mest fargerike lakken i denne ellers pastelldominerte kolleksjonen, men vi trenger selvfølgelig å sette litt farge på hverdagen! Denne hoppet jeg over, for den er veldig lik Dior Lucky. (Fra vårkolleksjonen 2012). Se sammenligningen hos the beauty look book. 

Her har jeg forsøkt å ta noen nærbilder – som dere ser er det stavglitter og heksagonalt glitter i pastellfarger – rosa, hvit, lyseblå, mintgrønn og turkis. Det er egentlig en veldig «sukkersøt» overlakk og minner meg om noe smågodt vi pleide å få i lørdagsgodteriet før i tiden – noen halvkuler sjokolade med hvite «prikker»? Noen som vet hva jeg mener? 😀

Haha, eller kanskje jeg bare tenker på kakestrø når jeg ser denne.

Photo 27.02.15, 21.03.41

Her har jeg bare swatchet litt kjapt med et par strøk av Lady og glitteroverlakken over. Lady er ikke så rosa som det ser ut som på disse bildene, men jeg hadde litt feil lys dessverre. På bildet helt til høyre ser dere jo også nærmere de forskjellige fargene. DETTE ble vel ganske sukkersøtt, eller hva? Photo 27.02.15, 21.04.47

Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å bruke overlakken på den måten her, men jeg har et par ideer i hodet jeg gjerne vil teste. 🙂

Jeg kommer nok tilbake med flere swatches og design fra denne kolleksjonen, men vil også anbefale dere å ta en titt på beautygeeks sine swatches.

Så, er det noen av dere som har kjøpt noe fra Diors vårkolleksjon da? Jeg er veldig spent på å høre hva dere synes om den, så slå dere løs i kommentarfeltet. 😀 

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Åååå, herlig når vårfargene kommer. Da er «den ekte våren» også like om hjørnet!
    *jubel*

    Her var det herlige farger!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.