Mars, mars, ENDELIG!

4

2015-03-07 16.55.51

Åååh, så glad jeg er for at vi endelig har lagt januar og februar bak oss! 😀

Det finnes egentlig ikke ord for hvor glad jeg er for at de verste månedene i året (for meg) nå endelig er overstått. Jeg føler at jeg er i ferd med å våkne fra «vinterdvalen», selv om jeg ikke akkurat er ute og spretter enda. 😉

Det har virkelig vært fullstendig tomt for krefter her i vinter, og bloggen har dessverre lidt under det. Bare det at jeg ikke har skrevet mine vanlige poster om vårens neglelakker… det er helt uvanlig, og sier mye om hvor tøff vinteren har vært.

Men jeg har ikke tenkt å legge ned skrivestedet mitt, og jeg håper at jeg kan få litt krefter i tanke og kropp fremover til å blogge – for jeg liker å skrive, jeg liker å følge med på hva som skjer – og det gjelder ikke bare neglelakk!

Egentlig har jeg fryktelig mye å fortelle dere, men jeg skal begynne mars-bloggingen med å gi en hyllest til dere som har hengt med i den mørke vintermåneden februar og vært innom med en kommentar eller fler – hjertelig tusen takk til dere, og selvfølgelig også til alle de som har lagt igjen kommentarer på Facebooksiden og Instagram. <3

Topp fem kommentatorer i FEBRUAR 2015!

1. Sigrid

2. nofu

3. TanteLappe

4. ithil <– Sjekk bloggen!

5. Lise

Noen nye og noen gamle lesere ser jeg, veldig hyggelig! 🙂

Håper dere alle sammen gleder dere over at vi er kommet inn i den første vårmåneden og at dere får se og føle mange fine vårtegn snart. Jeg gleder meg til å finne den første hestehoven, det er alltid et så hyggelig vårtegn synes jeg.

Har dere sett noen hestehov enda kanskje? 

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Så enig, så enig! Det føles utrolig godt å endelig komme seg gjennom de mørke månedene og bli møtt med solskinn hver (nesten!) dag! Jeg plages av kontekstbetinget S.A.D, og de vintrene når jeg er nødt til å sitte inne fra tidlig morgen til ettermiddag (den korte tiden sola er synlig), merker jeg veldig godt på formen, humøret og motivasjonen at det går nedover. Men vintrene 2014 og 2013 jobbet jeg bare på kveldstid og merket at disse to periodene var uvanlig lyse og lette sammenlignet med tidligere vintre!

  Har du forresten prøvd sånn dagslyslampe? Eller det blir kanskje litt for kraftig belysning for mennesker med ME?
  Jeg kjøpte dagslyslampe i desember, og det hjalp meg veldig med å komme meg gjennom denne vinteren til tross for skoledager fra 8–16.

  • Oh, skjønner at du plages med de mørke månedene da ja!

   Jeg har prøvd dagslyslampe, men fordi jeg er så veldig lysfølsom på grunn av ME så ble det egentlig bare vondt dessverre. 🙁

   Det er vel egentlig ikke humøret som plager meg mest om vinteren, men alle ME-plagene og smertene blir verre, akkurat som for revmatikere. De nyeste teoriene nå er jo at ME kan være en autoimmun sykdom, og det stemmer godt med f.eks. forverring om høsten og vinteren, samt at mange opplever bedring i tørt og varmt klima (jeg blir jo mye bedre i Egypt f.eks.).

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.