Mmmm….Sushi!!

2

Jeg har lenge hatt så lyst til å gå ut og spise ordentlig god sushi, og i går fikk jeg det endelig til! 

Jeg møtte en god venninne til lunsj på Nodee, hvor jeg alltid har vært fornøyd tidligere.

Vi begynte med et fat tempura-maki på deling, den kom med en yummy mangosaus som en hyggelig overraskelse.

Min venninne spiste en varmrett, Hak Chiu Thai Ra Ha – grillede kongereker med deilig tilbehør. Det er en rett jeg har smakt og likt før, men denne gangen var jeg kun innstilt på sushi.

Dette er en «Sushi kombinasjon», med både sashimi, nigiri og maki – utrolig godt og man kjenner virkelig at de har gode råvarer!

Til et slikt møte i «Ladies Who Lunch» måtte vi unne oss en dessert også. 😉

Asiatisk Créme Brûlée: Med smak av appelsin og pandan – et shot med eplemos og eplegelé laget av epler fra Ringi gård toppet med pasjonsfruktkrem – og en yuzusorbet!

Deilige herligheter!

Det var overraskende mange folk i restauranten til å være på dagtid, og tydelig at det er et populært sted for forretningslunsjer.

To mette og glade damer fikk i alle fall skravlet og kost seg, og jeg vil gjerne tilbake enten det er middag eller lunsj.

 Men det viktigste var å endelig klare å komme seg ut en tur med min gode venninne! 🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Ingenting er som å gå ut og spise! Nodee virker som en ganske fin restaurant, noe helt annet enn de vanlige sushisjappene jeg er innom! Bare bitte litt skuffet over at den imponerende menyen bare har avokado i listen over nigiri og sashimi, og veldig lite annet vegetarisk. Sushi med mango eller omelett er fantastisk godt, nemlig! 🙂

    • Nodee er kjempebra, og jeg er alltid fornøyd når du går dit.
      Men du har rett i at de ikke har noe særlig utvalg i vegetarsushi (eller andre vegetar-retter for den del).

      Det går kanskje an å spørre på forhånd, eller få servitøren til å komme med forslag? Sushien lages jo der og da, men det spørs jo på hvor gode kokkene er til å improvisere frem vegetariske alternativer. Der har man jo nesten ingen garantier med mindre man går på vegetarrestaurant.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.