Challenge ~ #3: Fem ting som får deg til å le

2

Se bakgrunnen for denne challengen.

Jeg klarer nok ikke å blogge hver dag ser jeg, men det er bare sånn det er. Det er så mange ting jeg har lyst til å skrive om nå. Kladdmappa mi fylles opp med stikkord og linker. Det er jo en bra ting. 🙂 Vi får se hva det blir ut av det.

Men nå videre på Challengen!

laughter_by_squirsh01

«Laughter» by squirsh01 @ DeviantArt

Fem ting som får meg til å le

1. Inside Amy Schumer

Jeg stiftet bekjentskap med Amy Schumer først i sommer, men har tilbrakt mange timer med å se showet hennes på iPaden mens jeg har ligget i senga eller på sofaen. Hun er utrolig morsom, selvuhøytidelig, feministisk, samfunnskritisk og «litt på kanten». Utrolig bra! Les mer om showet her. (imdb.com)

På slutten av hver sesong er det en gjesteopptreden av Bridget Everett – en stor komiker!! Jeg lette etter et klipp her fra slutten av sesong 1, men dere må nesten bare få sett serien selv. 🙂

2. Små barn som har det gøy

Jeg husker en hendelse fra da jeg nettopp hadde flyttet til Oslo og vi var i parken med Bonusbarnet. Hun raste rundt med en liten ball, rød og sølvfarget, og lo så klingende og hjertelig at det var umulig å ikke la seg rive med. Jeg satt der i gresset og bare lo og lo. Denne enkle, men altomfattende gleden hos et barn som voksenlivets kompliserte og gjennomorganiserte dager sjelden har plass til, den fremkaller en hjertelig latter, en glede over deres glede, hos meg.

3. Mannen min

Fordi han er morsom. 🙂

4. Tegneserier

Nemi, Pondus og Lunsj er faste gjester i postkassen her. De er gode gledesspredere. Og andre serier i disse bladene som Zelda og Lilla Berlin får meg også til å gapskratte i blant.

5. Godt selskap med gode venner

Det er så sjelden jeg får oppleve det nå, at jeg tvilte på om jeg klarte å skrive det på denne listen, siden tanken på det gjør meg trist. Men enda finnes det stunder i livet hvor jeg i et par korte timer kan omgi meg med venner og bare la praten flyte, og da sitter latteren løst. Hvis jeg sier «Cathrines Pom-Pom-Party», så er det noen der ute som vet akkurat hva jeg mener. 😉

Jeg skulle hatt en slik samling i juni, til bursdagen min, men akkurat i den perioden ble alle helgene byttet om uten at jeg ble informert, så det ble ikke noe av, og akkurat da tok det ganske knekken på meg siden det å få til å samle noen venner er en helt uvanlig begivenhet som krever at jeg kan sette av flere uker både før og etterpå til forberedelser og å klare å hente meg inn igjen. Men jeg har en viss tanke om å klare å ta det igjen i løpet av høsten, selv om høsten er en tid hvor formen synker ytterligere, og jeg har dessuten fått et par saker på blokka som gjør at jeg ikke helt ser hvordan jeg skal klare å holde hodet over vannet nå som det virker som om jeg blir dårligere og dårligere for hver uke som går. Likevel, det er lov å drømme. 🙂 Kanskje det får bli førjulsselskap i stedet. 🙂

Fem ting som får meg til å le, og litt småprat på en lørdags formiddag.

Jeg legger ved en sang til dere.

Sometimes it seems that / The going is just too rough /And things go wrong /No matter what I do /Now and then I feel / That life is just too much /But you’ve got the love / I need to see me through

Hva får deg til å le?

Hjertet

 

 


Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.