Våken ja! :-D

0

Har ikke helt snurr på dette med døgnrytmen her hjemme altså…. Tidlig til sengs, men opp igjen med smerter og feber. Natta blir veldig oppstykket. Og sove lenge? Nehei, DET driver vi ikke med altså! Her kommer vi oss opp om morran ja!

Nå har jeg nettopp sett Mannen ut døra her på vei til London – dagsmøte med viktige kunder. Tenk det, at «før i tiden» var det jeg som dro på sånne møter. Ut med tidligfly, og hjem igjen rundt midnatt. Og så på’n igjen med jobb neste dag. Null problem var det, så lenge jeg fikk en god natts søvn og en rolig helg etterpå.

Skal si tidene har endret seg!

Men.. nå har jeg i alle fall brukt tiden litt fornuftig og ryddet leiligheten til vaskedama skal komme. Så nå tror jeg jaggu at jeg går og legger meg igjen! 🙂

(Dette ble kanskje tidenes mest uinteressante innlegg… haha..)

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.