Neidaså…da ble det sofadag da!

21

Selv om jeg kreka meg ut av senga før 08 i morges, var det ingen tvil om at denne dagen ikke kom til å bli helt ok. Stiv som en pinne, vondt over alt, hoven hals og knapt nok muskelkrefter nok til å få i meg frokost – som i dag ble proteinshake fordi jeg orket ikke lage noe annet.

Ingen tvil om at det blir sofadag i dag. Selv om hodet mitt sier «nei nei, vi skal jo på Clas Ohlson og kjøpe stæsj!» Men det skal vi altså ikke.

Dårlig vær er det også blitt, ned fra 20 grader på balkongen i går til 5 i dag… skal ikke se bort i fra at det har en sammenheng med formen det også.

Men.. vi får se om vi ikke får gjort litt papirarbeid eller noe fra sofakanten da. Det går an det også, og det er nok å ta av…. Selvangivelse for eksempel… *URK*

Share.

About Author

21 kommentarer

  • Jada, trenger bare litt lading nå vettu! 🙂

   Vet ikke om jeg har så lyst til å begynne med selvangivelsen egentlig… Det er noe med at tallforståelsen min har blitt helt bortevekk etter at jeg ble syk. Ingenting som er mer slitsomt enn å drive med tall nå!

   Har hørt at flere har det sånn, det er vel en del av de kognitive problemene vi må streve med.

   • Ja, du er ikke alene med det der. Selv har jeg det nok litt lettere enn de fleste siden jeg i utgangspunktet er veldig flink med tall. Men alt tar lengre tid, og dyskalkuli gjør det ikke akkurat enklere om man sliter med det. Bruk den tiden du trenger og prøv å slappe av. Du kan jo fortsette senere om du ikke blir helt ferdig.

  • Det er overhodet ingenting dramatisk altså! 🙂 Jeg må bare lades opp litt igjen, så fortsetter vi. Uansett er det regn og uggent her i dag, så det hadde nok ikke fristet så mye å gå ut likevel.

   Selvangivelsen er… blæh….

 1. Ang. hjernefunksjon… Jeg var til nevropsykologisk testing, og selv om jeg føler meg stokk dum, har hjernesirup og at ingenting fungerer så var det ingenting feil i hjernen. Han mente at jeg scorte bra selv om jeg var sikker på at jeg skulle «stryke» på testen. Han sa også at man kan selv føle det som om ingenting fungerer, men så gjør det det allikevel. Ble litt glad, jeg da.
  God bedring og lykke til med selvangivelsen. Har endelig klart å krøke meg gjennom alle kvitteringer. Nå gjenstår bare å fylle ut og skrive vedleggene. 😛

  • Juhuu for deg som har kommet så godt i gang med selvangivelse!! 😀

   Ja du, det med nevropsykologisk testing er rart… jeg fikk heller ikke de helt store utslagene, men lurer nå likevel på om jeg ikke ville scoret bedre FØR jeg ble syk. Så lenge man ikke har noe å sammenligne med, hvordan kan man vite om det har endret seg liksom?

 2. Har selv en godstol dag. Det gjør ikke så mye når det regner. Da har man ladet opp batteriene når solen lyser. 😉
  Jeg vil dokk ha sol i morgen. Det er tid for en ny hydradermi behandling på hudpleieskolen. Det skal bli veldig behaglig, med alle velværehormoner som fløder over..hehe!
  Enten det er alternativ beh eller ansiktsbehandling, massasje er deilig!
  Jeg liker alt som er avslappende, hva man enn kaller det…
  Det du sa om selvangivelsen kjenner jeg igjen. Det er verst innen det er gjort. Etterpå er det bare deilig.
  Når jeg for noen år siden var med om en neuropsykologisk utredning, var det meste bra, foruten at oppmerksomheten og konsentrasjonen var meget dårlig. Man får finne sine egne strategier, men enkelte papirer som skal gåes gjennom og skrives under på….uff!
  Kos deg på sofaen hvis du kan.

  • Mmmm… ja, da satser vi på sol og massasje i morgen! 😀 Jeg synes dette med massasje er veldig interessant, for meg er det et godt tiltak for å hjelpe til med smertelindring. Så finnes det også forskning som tyder på at en god massasje har biologiske effekter som reduserer stresshormoner og hjelper immunforsvaret: http://menytt.wordpress.com/2011/01/16/en-god-massasje-gir-ogsa-biologiske-effekter/

   Derfor er det så trist at det er så få fysioterapeuter nå som gir skikkelig helkroppsmassasje – nå er det liksom veldig mye øvelser og delbehandling synes jeg. Nei, da trenger jeg heller en god massasjeterapeut som kan jobbe med hele meg!

   Bøker og pledd har jeg, så det er ikke synd på meg. 🙂

 3. Tallforståelse ja…. Hvor ble den av?

  Det er da greit at det er ruskevær ute når man først må lades opp en dag. 🙂

 4. Kanskje det har noe å gjøre med været, ja? Selv våknet jeg nå – etter 13 timers søvn, haha. Blir senga på meg også i dag, har vært så aktiv i det siste at det er sprøtt! Og selvangivelse….forsøkte å begynne på den i går, gikk ikke så bra det! Sukk!! D:

  • Vet det er flere enn meg som reagerer veldig på været, spesielt når det blir væromslag og spesielt vind og regn…. Meeeen, det ser ut på Yr til at det kan bli litt bedre igjen i morgen, så da håper vi at det matcher formen!!

   Godt å høre at du også har klart å være mer aktiv da!! Vi får vel bare finne oss i en og annen bråstopp da vel.. 😉

 5. Ikke at du ikke fortjener å være mer på bakbeina enn du er, altså(!), men om jeg leser mellom linjene på bloggen så har du hatt flere fine dager nå enn på lenge(?). Da er det jo egentlig fint om du klarer deg med «bare» en sofadag eller to. *thumbsup* Heldig da at det sammenfaller med dårlig vær. 😉 Så kanskje du er oppe igjen ved neste god(værs)periode.

  Selvangivelsen er tyngende uansett hvor «frisk» man er… Selv har jeg hatt omgangssyke noen dager nå… og inntil 20% av stoffskiftet sitter i den magen som nå bare kjører maten i hurtigtogsfart ut igjen … //ferdigsutret.

  • Du har helt rett! 🙂 Selv om dette ble en laber dag, så ligger jeg her og smiler jeg altså. Har hatt flere fine dager i det siste, og jeg vet jo at etter 1-2 dager med aktivitet… ja, da kommer det en hviledag!

   Sånn er det bare!

   Høres IKKE noe særlig ut den magen din altså… :-S Jeg HATER omgangssyke…. Huff, riktig god bedring til deg!!

 6. Hei. 🙂

  Det er mange som reagerer på væromskifte og selv været, men det er nok mange som gjør for mye på solskinnsdager (både bokstavelig og metaforisk), og som en følge av det, blir dårligere når været blir endret, og man blir «tvunget» til å ta det litt roligere..

  Det er så kjedelig når man har lagt planer, og så våkner man opp til en «nei-dag», og må innse nederlaget. Da gjelder det å finne på noe annet å gjøre, som også kan gi glede.

  Jeg har begynt med selvangivelsen i dag jeg også, hehe. 🙂 Når det kommer til særfradrag for sykdomsutgifter, skriver jeg bare opp beløpet, og at kvitteringer kan vises frem på oppfordring. Og siden det er en kronisk sykdom, viser jeg til tidligere innsendt legeattest, da man ikke trenger å sende inn ny hvert år. Og om jeg får avslag, gjør jeg en større jobb, når jeg ev. kommer til den broen. Så jeg investerer minimalt med krefter, i tilfelle det er nok, og jeg da kunne ha spart meg for alt ekstraarbeidet.

  • Åh, takk for tips. Da trenger jeg ikke bekymre meg for et giga-arbeid i første omgang med selvangivelsen! Jeg må nok drøye det noen dager tror jeg… er så mye annet som «henger» også…

   • Bare hyggelig. 🙂 Papirarbeid har det gjerne med å hope seg opp. Det er veldig godt å få det overstått, men veldig tyngende å ha hengende over seg. Lykke til med å brette sammen alt som henger på snora! 😉

 7. God bedring; håper sofaladingen gav et puff i riktig retning 🙂
  *hvis du ikke fikk gjordt så mye med selvanngivelsen idag, så er du ikke alene. Dobbel-blæhh. Håper dagene går treigt frem mot innleveringsdato. .Ugh. *

 8. Satte sambo igang med alle regnestykkene for selvangivelsen.
  Så skrev jeg inn totalen på skjemaet mitt på dataen etterpå.
  Han gav det til meg for å «se igjennom» da var det like før jeg begynte å gråte.
  Men jeg trengte ikke se igjennom, var bare jeg som hadde erklært noen min
  tidligere at jeg SKULLE se igjennom. Husker ikke det at all. 😛
  Alt er iallefall bokført, Så en dag hode fungerer så skal det sendes! 😉

  Sofa/seng dag her også. Merker godt den overgangen værmessig i kroppen.
  Satser på bedre vær imorgen. *krysse fingre og tær*
  Håper du hadde en fin dag på sofaen! KleM <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.