Søvnløs…

0

j0314150.jpgJeg er vanligvis veldig følsom når det kommer til søvn, og blir helt usammenhengende om natta blir forstyrra. Men likevel…når Kjæresten kommer brisen og glad hjem fra bytur og er SÅ forelska og ikke kan vente lenger, og helst vil at vi skal stikke til Las Vegas og gifte oss, og det er ingenting han heller vil og her skal det absolutt ikke ventes, her snakker vi helst i GÅR, men til nød i neste uke…

Da går det likevel ikke an å være annet enn glad og glise fårete fordi man har en så søt og romantisk Kjærest, og søvnforstyrrelser kommer litt i bakgrunnen. Så får vi se om vi ikke kan få realitetsorientert den tidsplanen hans litt, men jeg smelta da han avslørte at han allerede hadde sett på ring til meg… Men han skal få fri på ordentlig, klissete-romantisk vis før det blir noen bryllupsplaner altså!

Jeg har verdens beste Kjærest.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.