About Author

10 kommentarer

 1. Enig..»Jeg nekter å ta i en hammer med mindre den er rosa assa…jeg er tross alt jente!! Jeg vil ha alt rosa!» Jeg er ikke en playboybunny heller…

 2. Av og til er det litt trist å både være feministisk bevisst og elske rosa samtidig 🙁 Og jeg liker jo ikke rosa fordi det er prinsessefargen heller, jeg liker det fordi det er så friskt og intenst på samme tid.
  En dag, en dag håper jeg at jeg kan gå i butikken og kjøpe en rosa hammer uten å bidra til opprettholdelse av stereotyper og annet piss. …kanskje dagen de lager en høykvalitets, ergonomisk tilpasset og godt balansert rosa hammer. det blir dagen sin det.

  • JA! Det er jo ikke noe galt i å like rosa eller lilla eller hva som helst, men det er denne «Ok, du er jente ja? Vel, vi får se om vi finner en ROSA hammer til deg da!»

   Forøvrig burde alle jenter/damer ha sin egen verktøykasse. Uansett farge. 🙂

 3. Jeg er ingen stor fan av rosa og har aldri vært det. Men jeg synes folk skal få like de farger de vil uavhengig av hvilket kjønn de er. Håper guttene snart kan få lov til å bruke rosa i alle nyanser hvis de har lyst og jenter kan like alle andre fargen enn rosa uten at de da blir plassert i en bestemt «fil».

  • Nettopp!!
   Det blir så utrolig tydelig hvis man går inn i en lekebutikk eller klesbutikk for barn (spesielt kjedebutikkene da), det er som om det går en rosa/blå delelinje gjennom hele butikken….

 4. Jeg er veldig glad i rosa, men vil heller ha en rosa genser enn en rosa hammer. Det blir litt i overkant, kanskje?;-D

  • Hehe, jeg synes det er litt tullete med rosa hammer jeg da… 😀 Ser på verktøy først og fremst som verktøy og bryr meg egentlig ikke så mye om hvilken farge de har. Så er jeg vokst opp med en maskiningeniør til far også, kanskje påvirket litt der?

   For min del må folk gjerne ha rosa hammere hvis de vil det! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.