Høstmote fra Zara: Virtuell vindusshopping

4

Noen ganger når jeg bare har lyst til å tenke på andre ting enn alt som er galt i verden, bedriver jeg litt virtuell shoppingterapi.

Det er jo lov å lage seg «ønskelister» og bli inspirert av flotte farger, mønster, stoffer og snitt – uten at det betyr at man skal droppe betalingen av huslånet og blakke seg på klær.

Og forskning viser (! ja, jeg vet) at selve utvelgelsesprosessen, ikke om man ender opp med å faktisk handle noe, kan ha en effekt på humøret:

«Research from marketing professors Scott Rick and Katherine Burson and doctoral candidate Beatriz Pereira suggests that one component of retail therapy—making buying decisions—can help to restore a sense of control and reduce sadness.» (Les mer i artikkelen her.)

Så i lys av dette har jeg slått ihjel en søvnløs time på å surfe gjennom høstmoten på Zaras sider og kommet opp med en liten virtuell ønskeliste, med fokus på kåper, jakker og selvfølgelig høstveske. 😉

Zara Fall 20131

Produktene i kollasjen er:

Denne posten er selvfølgelig ikke sponset av Zara, selv om det kan se ut som reklame. 🙂

Har dere funnet noen høstfavoritter enda?

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Visst er det godt å tenke på noe helt annet enn elende. Jeg for min del leser mye blogger om Simple Living. Det er også en god kontrast til sykdommer og krig, som vi leser om hver eneste dag.
  Ønsker deg en kjempegod dag mitt i alt! 🙂

  • Takk kjære deg! 😀

   Jeg tror vår hjerne trenger fargeglade og positive inntrykk midt oppi det hele. Det blir altfor tungt om man bare skal fordype seg i det som er vanskelig. Noen ganger er det bare deilig med distraksjoner. 😉

 2. Jeg elsker den vinrøde vesken (og trenger en ny trench!).

  Veldig interessant at leke-shopping er positivt for humøret. Det er jo noe jeg driver med jevnlig, og nå skal jeg i hvert fall slutte å ha dårlig samvittighet for det!

  «Husk at du bare kan velge én ting på hver side, da!», sier mannen min når jeg blar igjennom H&M-katalogen… 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.