Høstneglelakk 2013: Tre OPI-lakker

5

Etter noen dager med mer «alvorlig» innhold i livet (og litt på bloggen), er det greit å vase litt rundt i det overflatiske også. 😉

Jeg skrev tidligere om høstens kolleksjon av OPI-neglelakker, som heter «San Francisco».  Det var ikke alle lakkene der som fenget min interesse, men tre av dem fikk finne veien til postkassen hit.

Jeg valgte meg ut disse tre, og prøvde dem alle på samme tid:

Rødbrun med skimmer: I Knead Sour-Dough
Mørk plomme: Muir Muir On The Wall
Gråblålilla duochrome: Peace & Love & OPI

20130828-201638.jpg

20130828-201645.jpg

20130828-201651.jpg

 

Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med disse, spesielt godt likte jeg den mørke plommefargen. Den skifter så fint i lyset og hvis du vil se enda bedre bilder av hvor flott den er og hvordan den endrer seg i ulikt lys, så må du besøke Neglelakkmani. 🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Nydelig på neglene dine også!

    To av disse kom i posten til meg denne uken også, og de må nok snart på neglene.
    Lekre!

    Gøy medlitt «anner ledes» lakker også.

  2. Jeg sliter med å få neglelakken til å vare. Det er nok at jeg lager litt mat, så forsvinner lakken. Har prøvd med base coat og top coat, men det hjalp ikke så mye. Har du noen gode råd? Fine farger, forresten. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.