Vårneglelakk 2014: Zoya Naturel Collection

6

Denne kolleksjonen fra Zoya er egentlig en overgangskolleksjon, og den har blitt mektig populær og raskt utsolgt de fleste steder! 

Jeg er litt sent på banen her, med andre ord (minn meg om at jeg begynner å skrive om neste års vårneglelakker i desember eller noe 😉 , men jeg ville bare vise dere denne lekre, nøytrale kolleksjonen som passer til selv det mest konservative jobbantrekket.

ZPSAMPLER1401_sampler stacked

Lakkene er: Brigitte, Odette og Normani øverst og Chantal, Taylor og Rue nederst. (Se også zoya.com, og kolleksjonen på Pinterest.)

Jeg har dessverre ikke fått prøvd dem enda, men har allerede falt pladask for Normani!

ZP709_NORMANI_HANDSHOT_RGB

Tipper dette blir lekkert til vårens lyse, lette mote! 🙂

Alfa Omega Hudpleie har lakkene til salgs på nett.

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Ja nå er jo ikke jeg en slik lakkdronning som du, men NÅ kjente jeg at det dirret i shoppelanken – SÅ lekker farge på den på det siste bildet! Ja i år må jeg vel bytte ut Chanel #505 – tipper viskositeten setter stopp for videre lakking… 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.