1 uke igjen: #MillionsMissing og «Please Body Follow» i Oslo!

1

Om én uke – tirsdag 27. september blir det #MillionsMissing-aksjon foran Stortinget i Oslo!

Bilde lånt fra den globale #MillionsMissing-siden.

#MillionsMissing er en global aksjon for likeverdig behandling av ME-pasienter. De forlatte skoene symboliserer alle de som er rammet av sykdommen og ikke kan delta.

25. mai 2016 startet den verdensomspennende aksjonen, ME-pasienter, pårørende, pasientaktivister og alle andre med interesse for ME-saken stod sammen og protesterte mot manglende bevilgninger til forskning, utdanning, behandling og pleie.

Nå er det klart for 2. runde!

Den 27.09.16 skal det aksjoneres i 13 land og 24 byer! I Oslo blir det samling og utstilling av sko foran Stortinget fra 15.00 – 17.00. 

millionsmissinhg

Se Facebook-event her.

T-skjorter til salgs her.

Delta med sko! 

Få din egen #MillionsMissing-plakat!

Støtt aksjonen med en donasjon. (Overskudd går til ME-forskning.)

Vil du ha mer informasjon? Du kan lese mer på sidene til #MillionsMissingNorway på Facebook.

Jeg har tidligere blogget om #MillionsMissing i denne posten.

Om du ikke kan delta selv, vil jeg anbefale å følge med på Facebooksidene til #MillionsMissingNorway den dagen. Det blir nok både bilder og livestreaming, og det gir en mulighet til å «delta på avstand». ♥


«Please Body Follow»

Dagen etter aksjonen foran Stortinget er det tid for en spesiell danseteaterforestilling som Kristine Nilsen Oma har produsert og vil fremføre.

pleasefollowplakatoslo

-> Les intervju med Kristine i Åsane Tidende her! <-

Les mer på Kristine Nilsen Omas blogg!

Kjære blogglesere! Jeg håper at noen av dere klarer å ta turen til demoen foran Stortinget, og at dere får sett danseforestillingen. 🙂 

Jeg kan dessverre ikke regne med å klare å delta på arrangementene slik situasjonen min er i dag, men jeg har støttet aksjonen på flere andre måter og jeg må si at jeg er imponert over hvordan gjengen i #MillionsMissingNorway har jobbet med dette. Spesielt synes jeg navnet Elisabeth har dukket opp påtagelig ofte i nyhetsfeeden på Facebook i det siste. 😉 Hurra for ildsjeler!!

Lykke til med dagen til både arrangører, medhjelpere, danseren, utstillere av sko, pårørende, venner og alle andre som på en eller annen måte har hatt en hånd med i å få til dette! Jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for dere. ♥

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.