Topp Ti Kommentatorer i 2010!!

21

Her er posten dere har ventet på, den lenge etterlengtede avsløringen av hvem som har vært den mest aktive kommentatoren på ~SerendipityCat~ i 2010!

Kun for gøy selvsagt, men uten kommentarer hadde det vært mindre spennende å blogge. Heder og ære til alle dem som er på lista!

10. plass: Erlend!
Spennende kar med allsidige interesser blogger om både det nære og det fjerne. Fint å treffe deg her!
9. plass: Diva!
Diva har så vidt jeg vet ingen blogg, men har dukket opp i kommentarfeltene her med jevne mellomrom i 2010. Hyggelig! 🙂
8. plass: PoPSiCLe!
Han er i følge bloggtittelen sin hekta på junkfood. Jeg har ikke sjekket om det stemmer, men han er en hyggelig mannenerd jeg liker å pludre med! 🙂
7. plass: Geir!
Geir er en bereist mann som tar utrolig flotte bilder, og skriver reiseskildringer på bloggen sin. Sørger for å melde sin interesse for neglelakk en gang i blant! 😉
6. plass: Lokki!
Livet er ikke alltid så lett å leve, men det blir faktisk litt lettere når man har bloggvenner som Lokki! <3
5. plass: Lothiane!
Hun sier at hun befinner seg under stjernene, men i mine øyne er hun en av de aller fineste stjernene i seg selv.
Har bloggen hennes forsvunnet? Sannelig om jeg vet hva som er feil. Uansett – en gjenfunnet venn fra ungdomstiden som har ordet i sin makt.
3. plass: Bell4trix!
Min kjære Bella er en tiarasøster jeg setter svært høyt, og hun stikker gjerne innom med gode ord og oppmuntring når det trengs!
2. plass: Irene!
Hun befinner seg et eller annet sted i det store Utland, gjerne litt hit og dit, men har slått følge med bloggen en god stund nå! En kjærkommen gjest som virkelig viser at hun setter pris på det som skrives! <3
Og siden Irene kaprer den flotte andreplassen, skjønner alle som har hengt med på dette løpet en stund hva som nå er i ferd med å skje! Jadda, det er sant – de sitter ikke bare bak stengte dører og sender ut skumle skjema, de går faktisk rundt blant vanlige folk og snakker på blogger som oss andre. Si gratulerer og ydmykt tusen takk til NAV-mannen, juristen og debattant

KRIKKERT!

Gratulerer så mye!! Med over 40 kommentarer mer enn Irene seiler du soleklart inn som min mest aktive kommentator i 2010!! 😀 Selv om du til tider snakker et svært merkelig språk (paragrafsk? navsk?) er det jaggu godt å ha deg i rekkene som gledesspreder, oversetter, hjelper og oppmuntrer! 😀 Måtte 2011 bringe flere tiarafester i parken!!

Bloggåret 2010

Før jeg avrunder «kåringen» tenkte jeg å gi en oppsummering av bloggåret 2010. Litt for min egen del, og litt for å løfte frem det jeg er mest fornøyd med selv. De tre mest besøkte innleggene på bloggen i 2010 var «Vi tenner våre lykter når det mørkner» (mange som leter etter teksten til denne koselige julesangen!), Mitt første meldekort (om AAP og NAV, som generelt har vært et godt besøkt tema i fjor) og  Trøsteneglelakk, om den meget populære neglelakken Chanel Paradoxal. God bredde der altså, slik denne bloggen skal ha! 🙂 Besøkende havner på bloggen blant annet fra Twitter, Facebook, ME-foreningen og ME-Rutt.

Når det gjelder bloggingen i 2010 har den vært meget varierende, og jeg er av og til usikker på hvor jeg vil med bloggingen. Tema som ME, XMRV og helsepolitikk generelt har preget året på grunn av min tilstand. Jeg startet også en blogg nummer to,  ~ME Nytt~, som fungerer som mitt klipparkiv om ME-nyheter. Bloggen fikk Facebook-side.

Måned for måned – dette skjedde på bloggen i 2010:

I januar forsøkte jeg å jobbe, og skrev om tilpasninger. Nyhetsbildet brakte oss flere voldtektsdiskusjoner og sykefraværdebatter. Jeg begynte å skrive dagbok på iPhone med den utrolig gode appen Momento. I februar var bryllupsplanleggingen i gang, og jeg bestilte invitasjoner fra USA. Helsepolitisk tok jeg turen både innom Stortinget og andre steder, og @dflukey «made my day» nettopp utenfor Stortinget! Hurra for sosiale medier! Jeg skrev om det å være både profesjonell og privat i sos.med., og hvordan vi ikke kan hindre andre i å snakke om oss. Pappa ville blitt 64 år. I mars hadde vi endelig fått ut bryllupsinvitasjonene, en god dame sang en sang for meg 😀 og jeg hadde utdrikningslag. Det berømmelige første meldekortet ble sendt inn, NAV fikk på pukkelen om personvern og vi feiret selvfølgelig 8. mars!

I april lo jeg av Gløshaugsmartinga, likte tegneserier på nett (Amusing ourselves to death), . Jeg snakket om alkoholbruk, og det vanskelige i å si fra når det blir for mye. Min forlovede satt askefast i USA (midt oppi bryllupsplanlegginga – iiik!), men hadde med seg en iPad hjem. STOR glede! 🙂 Jeg fikk gitt bort litt lilla neglelakk. Den mest alvorlige posten handlet nok om det å tro at man er forsikret og dermed «trygg» hvis det skjer noe på jobbreise. Slik er det altså nødvendigvis ikke. Jeg ble også mektig forbannet på slett arbeid i helsevesenet. I mai var det dødtid på bloggen, kanskje fordi jeg fikk så mye NAV-papirer som måtte fylles ut? Jeg jublet over Oslo Kommune, men var lei meg for å gå glipp av aktiviteter med familien. Dog fikk jeg TV2 på besøk, som intervjuet meg om berøringsskjermer og iPad blant annet.

I juni skjedde det mye! Prøver ble tatt på Lillestrøm Helseklinikk. I ME-miljøet raste debatten om LP og konferanse på UNN. Bursdag ble feiret med stor piknikk, gaver, blomster og romantisk date. Vi giftet oss, og dro på bryllupsreise til Maldivene. <3 Og der ble vi en stund, til juli. Da hadde jeg vært på besøk i en annen verden, og vel hjemme i Oslo hatet jeg byen i sommervarmen. Jeg havnet på sykehus igjen, og skrev to tekster løselig inspirert av dette.  August ble det visst også, flere testet seg for XMRV i Oslo (flere positive), FDA/NIH sin studie som bekreftet XMRV-funn ble sluppet, og de som ville forstå hvordan dette med energi og ME henger sammen sendte jeg til Lokki. Neglelakkblogging ble det en del av denne måneden, og jeg ble utfordret på å telle mine…. Jeg startet prosjekt «Minnestrøm», som ikke ble så veldig godt fulgt opp. Høsten sniker seg på og september kommer flyvende, min nerdete mann er romantisk, jeg skriver noen alvorsord om ME og trenings/aktivitetsintoleranse, og forsøkte meg på litt husarbeid.

I oktober var jeg søvnløs, lot meg begeistre av Merete Sparre , reflekterte litt over ME-forskning og situasjonen for langstidssyke og uføre. Jeg skiftet også navn! November er ikke min favorittmåned akkurat, men vi hadde jo akkurat feiret Halloween! Jeg dagdrømmer om å jobbe, ME-bloggere trekkes frem som eksempel på bloggermakt, NAV fikk smekk for uthenting av trafikkdata, og det ble blodig alvor. Måneden ble avrundet med et alldeles strålende ME/XMRV-seminar på Olavsgaard, hvor vi fikk møte selveste Judy Mikovits. I desember ble Maria kåret til Superheltinne, Tordenbloggen rullet i gang og ME-syke skal ikke gi blod i Norge.  «Få meg frisk!» ble sendt på NRK,  og plutselig var det jul gitt! 😀

Nyttårsaften ble feiret på rolig vis med min kjære, i varmere strøk. Helt nydelig!

2010 har vært et fint og hektisk år for meg, med en del dramatiske hendelser både positivt og negativt. Jeg håper at 2011 blir fortsatt oppadgående, og litt mer stabilt kanskje?

Arkivet for bloggen finner dere forøvrig helt nederst på siden.

Share.

About Author

21 kommentarer

 1. Jorunn Andreassen(jojja) on

  Smiler.. kjekt med sånne kåringer 🙂

  Å jeg er helt enig Lothiane er en stjerne ikke bare under en stjerne 🙂

  Jeg håper dette året gir meg like mange posetive opplevelser som 2010, jeg håper 2011 er året for oss med ME.

  Ha en knakende kjekk fredagskveld.

  • Litt gøy må vi jo ha det! 🙂
   Vi satser hardt på at 2011 skal bli et slagkraftig år for ME-syke. Jeg spår at det vil bli både gleder og frustrasjoner, men at kunnskaoen og forskningen vil legge et sterkere fundament for forståelse av sykdommen. Jeg tror ikke vi rekker å se resultater av behandlingsstudier i år, men håper at det blir igangsatt fort!

 2. Jeg må visst begynne å spamme kommentarer på hvert eneste blogginnlegg du poster fremover, som det konkurransemennesket jeg er!;)

 3. What?? Har jeg vært så aktiv at jeg fikk 9. plass? Og jeg som syntes jeg hadde blitt så slapp med å kommentere. Det var hyggelig! Det stemmer at jeg ikke har egen blogg – jeg bare sniker meg rundt på andres blogger og legger igjen en kommentar her og der. 🙂

  • Gøy, ikke sant? Enten man kommenterer jevnt og trutt eller er engasjert i få, men gode diskusjoner så telles man med! Og så er det like koselig å ha deg her selv uten blogg altså 😉

 4. Oi, oi, oi for et år du har hatt SerendipityCat!! Ønsker at 2011 skal bli et godt og positivt begivenhetsrikt år for deg og dine 🙂
  Klem rutt

 5. Wwwwoooiiii! Dette er jo helt fantastisk! 7. plass på lista di er som å vinne OL i kunstløp for meg. En magisk opplevelse og en prestasjon jeg trodde var helt umulig å oppnå. Dette setter vi pris på!

 6. Uff, jeg tenkte jeg kom til aa bli slaatt av Krikkert! Og det ble jeg jo – med god margin! 😀 Men 2. plass er jo ikke daarlig, det er personlig rekord i bloggkommentering for meg hvertfall! Takk for alle de interessante og hyggelige leseropplevelsene i aaret som gikk!

 7. Sent svar! Bloggen min er borte-vekke. Den ble litt for hormonell-rar og ny start passet ikke helt i spedbarnsverden. Så det får heller bli en BBL 😉 Og wow…fjerdeplass!!! 😀

 8. Ah! Naiiiis! Føler jeg detter av lasset støtt å stadig, men så MÅ jeg bare kommentere på endel andre ganger og da ser det ut til å gå bra altså! hehehe… Yeeeee!

  Kjempefin gjennomgang av året! Den likte jeg! KleM

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.